Közgazdaság

Szakértőink a közgazdasági gondolkodásmódot a közlekedés, környezetvédelem és a regionális fejlesztés legkülönfélébb feladataira alkalmazzák. A TRENECON a társadalmi hasznok és költségek becslésének módszertanát gyakorlati alkalmazásokhoz dolgozta ki. A közgazdasági elemzések mellett a pénzügyi támogatások elnyeréséhez szükséges pénzügyi tervek készítése is erősségeink közé tartozik. Az elméleti tudást kitűnő probléma átlátó, modellezői képességgel ötvözik munkatársaink, ami a szakmai feladatokban szerzett alapos gyakorlati ismeretekkel párosul.

A környezetvédelem és a közlekedés területén a nagy infrastruktúrafejlesztési projektek előkészítésében mára alapkövetelmény a közgazdasági és pénzügyi szempontok figyelembevétele. Az általunk jól ismert szakmai területeken számos alkalommal volt lehetőségünk kormányzati, önkormányzati, beruházói oldalon részt venni a projektelőkészítés közgazdasági-pénzügyi-jogi feladatainak hatékony ellátásában.

Kiemelt tevékenységeink közé tartozik, hogy partnereinket segítjük az Európai Unió által meghatározott előírásoknak és támogatási követelményeknek megfelelő, uniós forrásokból támogatott projektek előkészítésében és megvalósításában. Az előkészítési munka során a megbízóinkkal való hatékony együttműködés kialakítása elsőrendű fontosságú, hiszen ebben a folyamatban számos döntés meghozatalához kell szakértői támogatást nyújtani.

A közgazdasági, pénzügyi szakértelmet számos szakterületi, kormányzati, önkormányzati stratégia, támogatási program készítése, megvalósítása során is hasznosítjuk.


Költség-haszon elemzés

Az európai strukturális és beruházási alapok (ESB-alapok) felhasználásának feltétele, hogy a projektek támogatása pénzügyi és társadalmi...Tovább


Megvalósíthatósági elemzések készítése

A projekt-előkészítésnek meghatározó jelentőségű része a megvalósíthatósági elemzés...Tovább


Stratégia kidolgozás, intézményi, pénzügyi elemzések

Számos munkánk irányul stratégiai tervezésre, illetve projektszintű tervezési, döntéselőkészítő munkák...TovábbCégünk a közlekedés és a környezetvédelem, a területfejlesztés és a közgazdasági feladatok területén kínálja szakértelmét és szolgáltatásait.
Ügyfeleinket az ágazati fejlesztési feladatok széles körében támogatjuk a stratégiai kérdésektől a projektek megvalósításáig.

Telefon: (1) 237 1450

Email: info@trenecon.hu

Web: www.trenecon.hu