Közlekedéstervezés

Egy tanulmány szerint (A lakossági közösségi és egyéni közlekedési jellemzői, KSH 2012) a magyar lakosság évente közel 800 milliárd forintot fordít közlekedésre és mintegy 1 milliárd órát tölt járművön utazva. A közlekedés minősége tehát életünk egyik meghatározó tényezője. A döntésektől a megvalósításig a közlekedés fejlesztésének minden lépésében kiemelten fontos a tapasztalat, szakértelem és a széleskörű ismeretek.

A TRENECON magasan képzett munkatársai sokéves tapasztalattal rendelkeznek a közlekedéspolitika és a közlekedés ágazati fejlesztési dokumentumainak, programjainak kidolgozásában, valamint a projektek előkészítésében. Kollégáink szaktudása cégünket a hazai közlekedéstervezés egyik vezető szereplőjévé emelte.


Közlekedéstervezés

A közlekedési projektekről szóló döntésekhez megbízható vizsgálatokra, korszerű elemzési eszközökre...Tovább


Közösségi közlekedés

A közösségi közlekedés helyzetbe hozása, fejlesztése nélkülözhetetlen feltétele és eszköze a mobilitási...Tovább


ITS

A TRENECON a hazai piac egyik vezető tanácsadója a közösségi közlekedés és az intelligens közlekedési...Tovább


Kerékpáros közlekedés

A kerékpározás a falvakból és kisvárosokból mára a nagyvárosokban is terjed...TovábbUtak és vasutak

Az utak, vasutak és a közlekedési hálózat más elemei egyre nagyobb fontosságot kapnak a mindennapi életben. Az infrastruktúra-beruházások drágák, és a nyilvánvaló hasznok mellett a közlekedés számos kedvezőtlen hatással is jár. Megbízóinkkal szorosan együttműködve igyekszünk megtalálni a legjobb megoldásokat, amelyek alacsony beruházási és üzemeltetési költségek mellett megvalósíthatók és társadalmi, környezeti és éghajlati hatásaik is elfogadható, alacsony szinten maradnak.

A projektek tervezésének minden fázisában ezért jelen kell lennie a mérnöki, a közgazdasági és a környezetvédelmi szaktudásnak. A TRENECON-nál ezt a 3E követelményének nevezzük, az angol Engineering, Environment és Economics fogalmak után. Az infrastruktúra projektek mérnöki tervezői csoportjaiban az infrastruktúra-építőmérnökök és más szakágak mérnökei mellett részt vesznek környezetvédelmi szakértőink, közgazdászaink, közlekedéstervezőink.


Villamos, light rail

A közösségi közlekedés előtérbe kerülésével a kötöttpályás eszközök is gyors fejlődésen mentek...Tovább


Utak

A közúti közlekedésben a preferenciák gyors változását tapasztalhattuk az elmúlt évtizedekben......Tovább


Vasút

A TRENECON egy évtizede jelen van a hazai vasúttervezési piacon. Magasan képzett mérnökeink...Tovább


Vasúti üzem és forgalmi tervezés

A TRENECON egy évtizede jelen van a hazai vasúttervezési piacon...TovábbCégünk a közlekedés és a környezetvédelem, a területfejlesztés és a közgazdasági feladatok területén kínálja szakértelmét és szolgáltatásait.
Ügyfeleinket az ágazati fejlesztési feladatok széles körében támogatjuk a stratégiai kérdésektől a projektek megvalósításáig.

Telefon: (1) 237 1450

Email: info@trenecon.hu

Web: www.trenecon.hu